Om os - dit tømrerfirma

Ring til os

Hvem er vi?

Kort om os - dit tømrerfirma

Vi har arbejdet med alle typer af tømrerarbejde på hele Sjælland i mere end 20 år.

Hos Ilsfort Service har vi kunden med hele vejen gennem processen. Det er vigtigt for vores tømrerfirma. Når vi møder vores kunder til en gennemgang af projektet, har vi altid vareprøver med i fysisk form.

Derved er det altid muligt for dig at se, hvordan det ønskede træ ser ud – både i ny tilstand og efter slid pga. vind og vejr.  Vi tager os god tid til at vise dig forskellige træsorter samt, hvordan de ser ud før og efter en behandling. Derudover undersøger vi om, der skal være et eller to lag olie på træet – du kan altså få lige den løsning, du ønsker og vi hjælper dig med rådgivning, så du kan træffe de rigtige beslutninger. Vi kan både bidrage med viden og idéer til dit projekt, så kontakt os endelig hvis du ønsker at vide mere.

Mission

Vores mission er at skabe de bedste løsninger inden for tømrerarbejde på hele Sjælland.

Vision

Vores vision er at være Danmarks foretrukne tømrerfirma, som vores kunder vil anbefale til alle.

Hvorfor skal du vælge vores tømrerfirma?

01

Grundige

Vi mener det er vigtige at være grundige, således at de løsninger vi udfører for vores kunder er af god kvalitet og holder i mange år frem. Det vil gælde for alle vores arbejdsområder.

02

Pålidelige

Hos os er en aftale en aftale. Vi overholder altid det vi har lovet vores kunder. Derfor kan du føle dig tryg ved at sætte os til at udføre dine projekter. 

03

Kvalitetsbevidste

Vi er meget omhyggelige med vores arbejde og tager os den tid, der skal til for at få det bedste resultat. Vores tømrer har mange års erfaring inden for tømrerarbejde og skaber den bedste løsning i samarbejde med dig.

Få et uforpligtende tilbud

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller hvis du vil vide mere om vores løsninger. 

Ring til os